Relaties - Relatiegroep Wijzigen

Op deze pagina kun je de relatiegroep die je hebt geselecteerd. Je kunt de volgende informatie aanpassen:

- Naam :
Vul hier de naam van de relatiegroep in.

- Volgorde :
Hier geef je door middel van een cijfer aan op welke plek in de volgorde dit veld staat.

Onderaan kun je de wijzigingen opslaan of de relatiegroep verwijderen. Wanneer alles naar wens is ingevuld, druk je op de onderste rode knop 'wijzigen'. Hierdoor wordt de informatie opgeslagen.

Om de relatiegroep te verwijderen, klik je op de onderste rode knop 'verwijderen'. Er opent zich een nieuw venster waarin je de verwijdering kunt bevestigen. Mocht je dit niet willen, dan kun je op het kruisje drukken om de actie te annuleren.

terug

hoofdmenu